Buitenverlichting

Buitenverlichting kopen? Wij maken het je graag makkelijk

Op zoek naar tuinverlichting? Voordat je op zoek gaat naar verlichting voor de tuin is het verstandig om een lichtplan te maken, zodat je precies weet waar je welke verlichting wil hebben. Met behulp van een tuinverlichtingsplan kan je gericht op zoek gaan naar de bijpassende buitenverlichting voor de tuin. Vind snel de juiste lamp door te zoeken in de populairste categorieën. De populaire categorieën buitenverlichting hebben we voor je op een rijtje gezet. Daarna kan je filteren op onder andere kleur, stijl en prijs.

Buitenverlichting categorieën

Populaire buitenverlichting kenmerken

Zoek je graag op stijl, kleur, materiaal of vorm? Hieronder hebben wij de meest gezochte producteigenschappen voor je samengevoegd.

Populaire buitenverlichting

Products List

Interessante buitenlamp functionaliteiten

Iedere buitenlamp heeft bepaalde functionaliteiten. Bepaal zelf waaraan de buitenverlichting in jouw tuin moet voldoen. Energiezuinige buitenverlichting? Kies dan voor zonne-energie. Buitenlampen op zonne-energie zijn in opkomst. Naast het voordeel dat er geen stroom gebruikt wordt om de energie te leveren, zijn lampen op zonne-energie makkelijk te installeren in de tuin, zodat er geen gedoe is met het aanleggen van stroomsnoeren. 

 

Tips bij aankoop van buitenverlichting

Om je goed verder op weg te helpen bij het kiezen van de juiste buitenverlichting geven je graag praktische tips om te zorgen dat je precies weet waar jouw buitenverlichting aan moet voldoen. Heb je een vraag over een mooie buitenlamp? Wij beantwoorden deze graag en voorzien je van het juiste lampenadvies.

Belangrijke begrippen  
Bewegingssensor Wanneer de sensor een beweging detecteert gaat de lamp automatisch aan. Vervolgens gaat de lamp na een korte tijd weer uit zodat de verlichting niet constant hoeft te branden.
Schemersensor Wanneer de sensor detecteert dat het schemerig begint te worden gaat de lamp automatisch aan. Wil je liever dat de lamp aangaat als het echt donker wordt? In de meeste gevallen kun je zelf instellen bij welke lichtsterkte de lamp aangaat.
Up-down buitenlamp Bij een up-down buitenlamp schijnt het licht zowel aan de bovenkant als de onderkant van de lamp.

 

Blogs

Buitenverlichting moet in een bepaalde mate beschermd zijn tegen stof en water. Dit wordt de IP-waarde genoemd. De standaard IP-waarde voor buitenverlichting is IP44Buitenlampen met deze IP-waarde zijn uitgebreid getest op waterbestendigheid en zijn speciaal ontworpen voor buiten. Een groot deel van de buitenlampen op onze website, zoals de buiten wandlampen vallen onder deze categorie. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

Verschillende soorten buitenverlichting toepassen

Veschillende buitenverlichting Toepassing
Opritverlichting Om de oprijlaan veilig en sfeervol te verlichten zijn er verschillende buitenlampen geschikt. Populair zijn de grondspots en staande buitenlampen zoals lantaarns of prikspots.
Spotverlichting voor buiten Grondspots zijn sfeervol en functioneel en kunnen op verschillende manieren worden ingezet als buitenverlichting.
Verlichting op zonne-energie Buitenlampen op zonne-energie zijn in opkomst. Naast het voordeel dat er geen stroom gebruikt wordt om de energie te leveren, zijn lampen op zonne-energie makkelijk te installeren in de tuin, zodat er geen gedoe is met het aanleggen van stroomsnoeren.
Buitenverlichting op bewegingssensor Tuinverlichting op bewegingssensor is ideaal wanneer je vaak thuiskomt in het donker. Geen moeite meer met het zoeken naar de sleutels van je deur, de lamp springt automatisch aan als hij beweging detecteert! Naast het gemak van de buitenlamp met bewegingssensor is deze ook zeer geschikt als inbraakpreventie. 

 

Jouw buitenverlichting vind je bij Lampgigant

Als je buitenverlichting zoekt ben je bij Lampgigant aan het juiste adres. Onze collectie bevat alle buitenverlichting waar je van kunt dromen. Of je nou een mooie industriële wandlamp voor de schutting zoekt of een mooie staande buitenlamp naast het grindpad. Bij Lampgigant ga je het vinden. Heb je jouw buitenverlichting nog niet gevonden en wil je een uitgebreid overzicht per stijlkleur of materiaal? Klik dan op de roze tekst.

Jouw buitenverlichting snel in huis

Heb je een leuke buitenlamp gevonden? Dan gaan we gelijk voor je aan de slag. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk van je nieuwe lamp kan genieten. Bestel je de lamp voor 23.59 uur? Dan heb je jouw buitenverlichting morgen in huis. Avondlevering? Dat is ook zeker mogelijk. Daarnaast heb je na aankoop altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie. 

 

 

 

Welke stijlen buitenverlichting zijn er?

Het maakt het een stuk makkelijker als je weet naar wat voor stijl buitenverlichting je zoekt. Benieuwd welke stijlen er zijn? Wij laten ze je graag zien. 

 

Buitenverlichting is in diverse kleuren verkrijgbaar

Weet je al welke kleur buitenverlichting je wil kopen? Klik dan hieronder en zie welke buitenverlichting wij hebben in jouw favoriete kleur.

Welk materiaal buitenverlichting zoek jij?

In onze grote collectie buitenverlichting bieden we in vrijwel alle materialen. Hieronder een selectie van ons aanbod.

 

De buitenverlichting trends van dit moment zijn:

  •