Kies je filters

Witte lampen

van 1217 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 1217 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Witte lamp kopen

Een interieur waarbij veel gebruik wordt gemaakt van lichte kleuren oogt automatisch ruimer. Witte lampen kunnen sfeervol worden toegepast in interieurs die al licht van zichzelf zijn, maar kunnen ook een mooie aanvulling zijn in ruimtes waar veel donkere kleuren zijn gebruikt. Juist het contrast tussen donker en licht geeft vaak mooie resultaten. Let er bij het kiezen van een witte lamp wel op dat de kleur wit verschillende kleurtinten heeft. Dit heeft vaak te maken met het materiaal van de lamp. Kies je een witte lamp tegen een donkere achtergrond, dan is dit geen probleem. Echter, door een witte plafondlamp aan een wit plafond te bevestigen kan de lamp soms wat geel/beige uitvallen.

Wit – Een populaire kleur bij verschillende interieurstijlen

Hoewel populaire kleuren trendgevoelig zijn en ieder seizoen weer veranderen is wit een kleur die altijd geliefd blijft. Witte lampen hebben een neutrale kleur, en dat is iets wat vaak goed van pas komt. Een lamp in witte kleur kan in vrijwel ieder interieur eenvoudig worden toegepast. Of je een witte hanglamp nu wilt combineren met een grijze tafel of een rode bank; wit is een kleur die zich aanpast aan de rest van het interieur. Ons aanbod van witte lampen bestaat dan ook uit een grote collectie van allerlei soorten en stijlen lampen in witte kleur. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop en creëer een sfeervol verlichte ruimte met de witte lamp.

 

Witte lampen kopen

Witte lampen blijven populair, wit is een neutrale kleur die zich aanpast aan de rest van het interieur. De collectie witte lampen van Lampgigant is gevarieerd en biedt je veel keuzemogelijkheden. 

Moderne uitstraling met de witte lamp 

De interieurs waarbij veel wit wordt gebruikt, krijgen al snel een moderne uitstraling. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat een interieur met veel lichte kleuren automatisch ruimer oogt. Daarnaast heeft een effen witte lamp een strakke uitstraling wat ook veel terugkomt bij de moderne woonstijl. In de moderne woning is het geheel rustig ingericht, zonder uitbundige versieringen of felle kleuren. De witte lamp past hier daarom perfect bij. In een ruimte waar wat donkere kleuren zijn gebruikt zorgt de witte lamp voor een mooi contrast. 

Witte lampen bijpassend bij úw stijl

Uiteraard is de witte lamp niet alleen geschikt voor de moderne interieurstijl. De gevarieerde collectie witte lampen van Lampgigant bestaat uit lampen in verschillende stijlen en kleurtinten. Bijvoorbeeld de rustieke wandlamp in landelijk wit of de gebroken witte hanglamp. Bepaal jouw stijl en kies voor bijpassende verlichting.