Kies je filters

Moderne lampen

van 2711 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 2711 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moderne lampen

Een modern interieur

Bent u opzoek naar een interieur dat rust uitstraalt en houdt u van strakke materialen en lijnen, dan pas het moderne interieur perfect bij u! De ontspannen sfeer is een gevolg van de eenvoudige vormgeving. De kleuren die voornamelijk worden gebruikt zijn zwart, wit en grijs. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van open ruimtes, inbouwkasten en designmeubels.

Binnen een modern interieur kunt u afwisselen met designmeubels en designobjecten. Maar pas wel op dat er niet te veel accessoires worden gebruikt. Meestal wordt er gebruik gemaakt van glas, kunststof of hout. Een eye-catcher in het interieur kan zorgen voor een stijlvolle inrichting. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een mooie unieke lamp!

Moderne hanglampen

Een moderne hanglamp staat bekend om zijn mooie strakke ontwerp. Dit met een minimalistische uitstraling met innovatief kleurgebruik. In een modern interieur komen vaak bolvormige lampen voor. Een populaire hanglamp is dan ook de hanglamp van glas. Deze is bolvormig en geheel transparant. Lampen met een stalen frame komen ook steeds vaker voor in een modern interieur. Veel verschillende lampen zijn geschikt voor het moderne interieur, zolang de lampen maar gestroomlijnd en strak vormgegeven zijn.