Kies je filters

Moderne lampen

van 2551 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 2551 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moderne lampen

Een modern interieur

Bent u opzoek naar een interieur dat rust uitstraalt en houdt u van strakke materialen en lijnen, dan pas het moderne interieur perfect bij u! De ontspannen sfeer is een gevolg van de eenvoudige vormgeving. De kleuren die voornamelijk worden gebruikt zijn zwart, wit en grijs. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van open ruimtes, inbouwkasten en designmeubels.

Binnen een modern interieur kunt u afwisselen met designmeubels en designobjecten. Maar pas wel op dat er niet te veel accessoires worden gebruikt. Meestal wordt er gebruik gemaakt van glas, kunststof of hout. Een eye-catcher in het interieur kan zorgen voor een stijlvolle inrichting. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een mooie unieke lamp!

Moderne hanglampen

Een moderne hanglamp staat bekend om zijn mooie strakke ontwerp. Dit met een minimalistische uitstraling met innovatief kleurgebruik. In een modern interieur komen vaak bolvormige lampen voor. Een populaire hanglamp is dan ook de hanglamp van glas. Deze is bolvormig en geheel transparant. Lampen met een stalen frame komen ook steeds vaker voor in een modern interieur. Veel verschillende lampen zijn geschikt voor het moderne interieur, zolang de lampen maar gestroomlijnd en strak vormgegeven zijn.  

Moderne verlichting

Tegenwoordig is verlichting erg belangrijk. Of je nu een lamp nodig hebt om te lezen, of om jouw meubels mooi te belichten; lampen zijn altijd nodig.

Voorbeelden van moderne lampen

In de groeiende lampenindustrie heb je keuze uit veel verschillende soorten lampen. Neem de moderne ronde hanglamp. Boven een ronde eettafel past ronde verlichting erg goed. Op onze website heb je keuze uit een breed assortiment van cirkelvormige verlichting.

De moderne ronde hanglamp is niet alleen praktisch, maar maakt ook jouw interieur compleet. Een andere vorm die wij aanbieden is de moderne lamp met een aantal lampjes naast elkaar. Deze lamp is erg geschikt voor boven een rechthoekige tafel. Het licht dat uit de verschillende lampjes komt, zal er voor zorgen dat jouw hele tafel goed belicht wordt.

Wij bieden verschillende hanglampen met meerdere lampjes naast elkaar. De moderne lamp hoeft niet alleen gebruikt te worden in een modern interieur. Juist een moderne lamp in het landelijke interieur kan een speels effect geven. Creëer een bijzondere sfeer met moderne verlichting.

Moderne lampen met eigentijdse materialen

De meest gebruikte materialen voor onze eigentijdse lampen zijn metaal en glas. Moderne lampen van dit soort materiaal zijn erg stevig en hebben een strak design. Zoek je echter een eigentijdse lamp van ander materiaal, bijvoorbeeld een lamp van steen? Ook die hebben wij voor je! Al onze lampen zijn van bijzonder goede kwaliteit.

Heb je inspiratie nodig? Kijk dan eens op onze website met verschillende keuzemogelijkheden.