Binnenverlichting

Binnenverlichting kopen? Kies hieronder een categorie:

Met binnenverlichting kun je alle kanten op. Er zijn verschillende stijlen en categorieën. Het is belangrijk om de juiste binnenverlichting te kiezen omdat binnenverlichting voor sfeer zorgt in jouw huis. In ons grote assortiment binnenverlichting vind je vrijwel alle lampen. Van een mooie vloerlamp voor in de woonkamer tot een tafellamp voor op je nachtkastje. Kies hieronder de categorie lamp die je zoekt.

 

Populaire stijlen binnenverlichting

Benieuwd welke stijlen binnenverlichting er zijn? Hieronder hebben we een selectie van de meest populaire stijlen voor je op een rij gezet. Weet je al naar welke stijl je zoekt? Klik dan op industrieel, klassiek, landelijk, vintage, design, oosters, modern of retro om ons aanbod hierin te zien.

Industriële binnenverlichting

Zoek je een stoere lamp met een robuuste vorm? Dan is industriële binnenverlichting zeker iets voor jou! Staal, hout en glas zijn de meest gebruikte materialen voor industriële binnenverlichting. De meest voorkomende kleuren binnen deze stijl zijn zwart, grijs en roestbruin.

Klassieke binnenverlichting

Zoek je een stijl die nooit uit de mode raakt? Kies dan voor klassieke binnenverlichting. Een klassieke lamp straalt klasse uit en zorgt met de sierlijke vormen en decoraties voor een mooie en tijdloze uitstraling van jouw interieur.

Landelijke binnenverlichting

Ben je fan van natuur en warmte in je huis? Dan past de landelijke stijl goed bij jou. Bij de landelijke lampen komen veel natuurlijke elementen zoals hout, rotan en linnen voor. Deze materialen worden vaak gecombineerd met glas, metaal en de kleuren geel, wit en bruin.

Vintage binnenverlichting

Vintage binnenverlichting brengt je terug in de tijd. De ontwerpen zijn simpel met een mooie afwerking. Deze stijlvolle vintage lampen kenmerken zich door de ronde vormen, glas, marmer, metaal en nikkel.

Design binnenverlichting

Vind je originele en opvallende lampen interessant? Kies dan voor design binnenverlichting. In ons grote aanbod designlampen zijn ook lampen van topontwerpers te vinden. Deze premium lampen zorgen voor een unieke uitstraling in jouw interieur.

Oosterse binnenverlichting

Houd je van glasmozaïek en gekleurd glas? Dan is oosterse binnenverlichting echt iets voor jou. Kenmerken voor de oosterse lampen zijn de ronde en geruite glazen vormen. Deze mooie vormen en verschillende kleuren geven een exotische tintje aan jouw interieur.

Moderne binnenverlichting

Een moderne lamp is herkenbaar aan zijn eenvoud en stijl. De lampen zijn ontworpen op functionaliteit maar zijn ook zeker decoratief. Veel gebruikte kleuren bij moderne binnenverlichting zijn zwart, wit en grijs. De moderne lamp geeft een eigentijdse look aan jouw interieur.

Retro binnenverlichting

Een retro lamp doet je denken aan vroeger. Retro binnenverlichting is geïnspireerd op de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 en ’90. Dit zijn dus lampen in alle vormen, materialen en kleuren. Wil je interieur van de seventies of nineties? Dan is een retro lamp ideaal voor jou.

 

 

We geven je graag tips om je goed verder op weg te helpen bij het kiezen van de juiste binnenverlichting. Zo weet je precies weet waar jouw binnenverlichting aan moet voldoen. Jouw vragen over binnenverlichting beantwoorden we graag.

Belangrijke begrippen  
Dimmer Met een dimmer kun je de hoeveelheid lampenlicht regelen. Dit kan onder andere met een draaidimmer, touch dimmer of afstandsbediening.
Dim to warm Met dim to warm zorg je niet alleen dat jouw lamp minder licht geeft, maar ook dat de kleurtemperatuur warmer wordt.
Kleurtemperatuur De kleurtemperatuur bepaalt of het lampenlicht warm of juist koel oogt. De temperatuur drukken we uit in Kelvin (K). De lage kleurtemperatuur is warm geel, de hoge kleurtemperatuur is koel blauw.

Blogs

Er zijn talloze mogelijkheden voor verlichting in huis. Bij het kiezen van binnenverlichting is het belangrijk om een balans te vinden. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

 

Groothandel verlichting

Ben je op zoek naar een betrouwbare groothandel op gebied van verlichting? Bekijk dan onderstaande pagina.

  •