Opbouwspot voor in de keuken, woonkamer of bijvoorbeeld slaapkamer? Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Opbouwspots

van 130 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 130 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een opbouwspot is een spot die aan het plafond wordt vastgemaakt. Opbouwspots zijn populair omdat ze eenvoudig te installeren zijn en door hun moderne en compacte uitstraling. Daarnaast bepaal je met de richtbare spotjes van de opbouwspot zelf waar jij sfeer wil creëren. Je kunt de spotjes namelijk draaien. Zo richt je het licht van de opbouwspot eenvoudig naar de plek waar jij extra aandacht aan wil geven. Onze opbouwspots zijn beschikbaar in zowel ronde als vierkante uitvoering. Ook kan je kiezen voor opbouwspots met een of meerdere spotjes.

Een opbouwspot voor iedere ruimte

Opbouwspot zijn in veel ruimtes toepasbaar omdat ze erg compact zijn en omdat de spotjes richtbaar zijn. Opbouwspot worden het meest geplaats aan het plafond in de keuken, hal of badkamer. Plaats je de opbouwspot in een vochtige ruimte zoals de badkamer? Kies dan voor een opbouwspot met een IP-waarde van minimaal IP44.

Gekleurde opbouwspot kiezen

Van onze opbouwspots zijn de zwarte en witte opbouwspots het meest populair. Kies bij een opbouwspot zwart als kleur als je de lamp wil laten opvallen bij een licht plafond. Zwart is een populaire accentkleur die bij elke stijl past. Een zwarte opbouwspot is een sfeermaker voor jouw interieur. Het model vierkant komt veel voor bij opbouwspots en wordt toegepast in een neutraal, design en modern interieur.

Ga je liever voor rust in jouw interieur? Kies dan voor witte opbouwspots. De witte opbouwspot is dan onopvallend in combinatie met een licht plafond. 

Opbouwspot dimmen

De meeste opbouwspots zijn uitgevoerd met een GU10 fitting. De grotere opbouwspots met een grotere lichtbron zijn uitgevoerd met een G9 of een AR111 / GU10 fitting. De LED is hierbij niet ingebouwd en de lichtbron kan zelf gekozen worden. Wil je de opbouwspot dimbaar maken? Kies dan voor een dimbare GU10 lamp. De opbouwspot kun je hierdoor dimmen met een muurdimmer.