Groothandel verlichting

Account aanmaken

Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je zoekt naar een betrouwbare groothandel op het gebied van verlichting. Met ons ruime en gevarieerde assortiment en producten van topkwaliteit zijn wij al meerdere jaren op rij de grootste verlichtingsgroothandel van Europa.

Alle soorten zakelijke LED verlichting zijn bij ons te vinden. Denk hierbij onder andere aan: LED TL buizen, LED panelen en LED High Bays. Een aanvraag voor grote oplages kun je doen via het Offerte Aanvraag formulier. Op deze wijze krijgen wij overzichtelijk in ons systeem binnen wat jouw exacte aanvraag is en kunnen we jou goed verder op weg helpen.

 

De voordelen van Lampgigant als jouw groothandel:
- Kwaliteitsgericht
- Offerte op maat gemaakt
- Compleet lichtadvies van A tot Z
- Korting

 

Maak een account aan
Heb je nog geen bedrijfsaccount? De klanten die in aanmerking komen hiervoor zijn bedrijven die dagelijks projecten inrichten voor hun klanten. Denk hierbij aan architecten, binnenhuisarchitecten, installateurs, aannemers en hoveniers. Aan andere webshops leveren wij niet. Het is daarbij niet toegestaan om (product-) afbeeldingen van Lampgigant op eigen website te plaatsen.

Vul hieronder het aanmeldformulier in en ontvang op werkdagen binnen één uur je inloggegevens. Hiermee krijg je direct toegang tot al onze wederverkoper voordelen!


 

Kies hieronder een ruimte voor jouw verlichting:

De verlichting van jouw bedrijf speelt een belangrijke rol in de uitstraling. De eerste indruk van de klanten wordt vooral bepaald door de uitstraling. Kies daarom verlichting die past bij jouw bedrijf. Verlichting heeft per type bedrijf een verschillend doel.

 

 

 

Populaire productcategorieën

  •  

 

Groothandel verlichting

Installateurs, projectinrichters, standbouwers en andere professionele gebruikers helpen we graag verder met hun verlichting. Hierbij kan je profiteren van onze grote collectie van meer dan 15.000 lampen voor woning en bedrijf. De meeste producten zijn hierbij direct op voorraad om een zo kort mogelijke levertijd te garanderen, ook wanneer het om grotere aantallen gaat.

Door onze grote collectie lampen voor bedrijfs- en woninginrichting kun je bij ons ook de lamp vinden voor unieke inrichtingen. Hierbij heb je bijvoorbeeld een ruime keuze in lampen in gekleurde uitvoeringen zoals paars, groen en geel.

Onze lampen betrekken we uit Duitsland, België, Nederland, Litouwen en verschillende andere Europese landen. Daarnaast komen er kwalitatieve lampen en onderdelen uit Azië zoals China, Taiwan en India.