Prikkabels, de sfeermakers voor buiten! Verkrijgbaar in lengtes tussen de 5 en 100 meter. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Snoer tuinverlichting

van 151 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 151 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zomeravonden is het fijn om met vrienden gezellig tot laat in de tuin te blijven. Als het donkerder wordt is het belangrijk om deze gezellige sfeer te behouden zodat je ook de rest van het jaar gezellig in de tuin kan blijven. Met een tuinverlichting snoer zorg je voor de juiste sfeer. Een snoer met lampjes zie je vaak terug in de horeca maar ook bij een verjaardag in de tuin, om de feesttent of om een kerstboom creëert een tuinverlichting snoer gezelligheid.

Een groot oppervlakte verlichten met een tuinlampjes snoer

Met een tuinverlichting snoer kan je jouw hele tuin verlichten. Je kan het snoer bijvoorbeeld langs de schutting of veranda hangen, maar ook van schutting naar schutting of om een boom hangen. Onze tuinverlichting snoeren zijn in allerlei lengtes tot zelfs 100 meter verkrijgbaar.

Soorten snoer tuinverlichting

Je kan kiezen tussen een kant-en-klaar tuinverlichting snoer met lampjes of een tuinverlichting snoer zonder lampjes. Hier kan je de lampjes los bij bestellen. Onze tuinverlichting snoeren zijn stevig, duurzaam en hebben een lange levensduur. De lampjes zijn eenvoudig te bevestigen.

Lampjes tuinverlichting snoer

De lampjes op het tuinverlichting snoer zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies daarom de kleur die past bij de sfeer die je in jouw tuin wil creëren. Je kan kiezen uit:

- transparant
- wit
- gekleurd (je kan gekleurde lampjes combineren op het snoer)
- RGB (per lampje is de lichtkleur aan te passen).


Daarnaast kan je ook kiezen voor dimbare lampjes voor je tuinverlichting snoer. Zo kan je de felheid van de lamp aanpassen.