Een buitenlamp zorgt voor sfeer, veiligheid en functionaliteit. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Moderne buitenlampen

van 594 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 594 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moderne buitenlampen

Het kenmerk van moderne buitenlampen is dat ze innovatieve ontwerpen en kenmerken hebben. Bij deze buitenlampen vind je modellen die schitterende lichteffecten op de wand of op de straat hebben. Daarbij vind je hier opvallende buitenlamp modellen in teak materiaal, zwart gecoat metaal en staande lampen met een lampenkap voor buiten. In de moderne buitenlamp is veel LED verlichting toegepast.

Voordelen LED verlichting

Moderne buitenlampen met LED verlichting aanschaffen heeft een aantal voordelen. LED verlichting is duurzaam in gebruik, het gaat gemiddeld langer mee dan de standaard lamp. Daarnaast gebruiken led lampen minder stroom en zijn ze dus energiezuinig in gebruik en daardoor ook minder slecht voor het milieu. LED verlichting wordt door al deze voordelen steeds populairder, vooral bij de moderne buitenlamp wordt steeds vaker voor dit type verlichting gekozen.

Verschillende typen moderne buitenlampen bij elkaar

Een tuinplan ontwikkelen voor meerdere buitenlampen met de moderne stijl? Houdt u van de moderne stijl en heeft u verschillende typen buitenverlichting nodig?

Door het filteren van de buitenverlichting op stijl is het makkelijk om zowel wandlampen, staande lampen, plafondlampen en andere typen lampen die bij elkaar passen te verzamelen en in één tuinontwerp toe te passen. Hierbij kan het handig te zijn om één centrale lijn aan te houden. Bijvoorbeeld allemaal chroom, moderne buitenlampen. Met de keuzehulp kunt u gemakkelijk sorteren op verschillende kenmerken zoals kleur, stijl en materiaal.

Buitenlamp modern online bestellen?

Bent u op zoek naar buitenverlichting om uw tuin of oprit goed en sfeervol te verlichten? Bij Buitenlampgigant heeft u keuze uit een uitgebreide collectie van eigentijdse en moderne tuinverlichting. Staande buitenlampen, wandlampen voor buiten en tuinlampen met sensor, u vindt ze hier allemaal! Online bestellen gaat bij onze webshop eenvoudig en snel. Voor vragen of advies over het kiezen van de juiste buitenverlichting verwijzen we u naar onze medewerkers.