Een buitenlamp zorgt voor sfeer, veiligheid en functionaliteit. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Glazen buitenlampen

van 113 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 113 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glazen buitenlampen

Bij het inrichten van een tuin of terras is het kiezen van de juiste buitenverlichting essentieel. Doe je dit meteen goed en zorg je overal voor genoeg verlichting dan heb je er jaren plezier van. Genieten van lange zomeravonden wordt nog makkelijker met de buitenlampen van Lampgigant. Onze uitgebreide collectie van buitenlampen bevat lampen in verschillende stijlen, soorten en materialen. De glazen tuinlamp is een van die materialen. Glazen buitenlampen bestaan vaak uit aluminium of staal in combinatie met een gedeelte van glas. De buitenlamp van glas bieden wij in verschillende soorten aan.

Glazen wandverlichting voor buiten

Buitenlampen voor aan de wand zijn een praktische en sfeervolle aanvulling. Monteer bij een lange muur meerdere wandlampen naast elkaar voor een prachtig lichteffect.  Ook aan beide kanten van de deurpost is de wandlamp een aanrader. Onze collectie buitenlampen biedt u de keuze uit glazen wandverlichting in verschillende uitvoeringen.

Buitenlantaarn glas

De lantaarn buitenlamp is een populair type lamp dat ook in onze collectie niet ontbreekt. De glazen lantaarn creëert sfeer in de tuin, op het terras of langs de oprijlaan. De combinatie van aluminium en glas maakt deze lamp tot een constructie die stevig en tegelijkertijd sfeervol is. De buitenlantaarn van glas vindt u in verschillende modellen in onze webshop. Zo vindt u hier bijvoorbeeld de staande buitenlantaarn maar ook de klassieke tafellantaarn en de glazen lantaarn voor aan de wand.

Glazen tafellampen voor buiten

Het is fijn om genoeg verlichting te hebben op de tuintafel. De tafellamp voor buiten is hiervoor ideaal. Glazen buitenverlichting voor op de tafel vindt u ook bij Buitenlampgigant. Voorbeelden hiervan zijn de glazen tafellantaarns of de design tafellamp die volledig uit glas bestaat.