Een buitenlamp zorgt voor sfeer, veiligheid en functionaliteit. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Aluminium buitenlampen

van 453 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 453 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium buitenlampen 

Aluminium is een kwalitatief goed materiaal dat veel wordt gebruikt bij het produceren van buitenlampen. Bij het maken van buitenlampen is het belangrijk dat het materiaal van de lampen goed tegen de verschillende weersomstandigheden bestand is. Het materiaal aluminium is zo bewerkt dat deze buitenlampen jarenlang meegaan, ook bij veel wind en regen. Van de verschillende materialen die worden gebruikt bij het maken van buitenlampen is aluminium één van de meest gebruikte. Onze collectie van aluminium buitenlampen is dan ook zeer gevarieerd. U vindt hier buitenlampen van aluminium in diverse stijlen, modellen en kleuren. Van aluminium wandlampen tot steekspots en buitenlantaarns van aluminium.

Landelijke aluminium buitenverlichting

Aluminium lampen zijn tegenwoordig niet alleen verkrijgbaar in de originele, aluminium kleur. Door verschillende kleurtechnieken worden er aluminium buitenlampen in diverse kleuren geproduceerd. Voor de landelijke tuin is er keuze uit verschillende tuinverlichting modellen in (roest)bruin, zwart, goud en landelijk wit. Creëer een sfeervolle tuin en geniet van de landelijke stijl met bijpassende buitenverlichting.