Een buitenlamp zorgt voor sfeer, veiligheid en functionaliteit. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Vierkante buitenlampen

van 87 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 87 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De tuin wordt steeds meer onze tweede woonkamer. Daarom zetten we steeds meer meubels en apparatuur in onze tuin. Hierdoor blijven we ’s avonds ook steeds langer buiten. Wat is er nou fijner dan op een zomeravond samen met vrienden gezellig in de tuin zitten? Omdat je steeds vaker in de tuin bent wil je natuurlijk ook dat je tuin er perfect uitziet. Je tuin is helemaal mooi ingericht maar als het ’s avonds donker wordt kun je er niet optimaal meer van genieten. Met vierkante buitenlampen zorg je voor mooie en moderne verlichting zodat er niks van je tuin verloren gaat.

Vierkante buitenlampen in de tuin

De vierkante vorm is iets dat in bijna iedere tuin terug te vinden is. Je hebt vierkante tegels, tafels, grasveldjes en plantenbakken. Het is dan ook niet gek dan een buitenlamp vierkant is. Dit zien we dan ook terug in de populariteit van de vierkante buitenlamp. De vierkante buitenlampen zijn eenvoudig tussen je planten te monteren. Ideaal om de mooiste plekjes van je tuin te verlichten.    

Vierkante buitenlampen aan de wand

Buiten kun je niet alleen op de grond maar ook aan je wanden sfeer creëren door vierkante buitenlampen te monteren. Denk aan een buitenlamp voor je tuinschutting of tuinhuisje. Ook bij de voordeur van je huis kun je eenvoudig een vierkante buiten wandlamp monteren. Zo zorg je niet alleen voor een prachtige sfeer aan je huis. Je sleutelgat is zo ook net iets eenvoudiger te vinden.

De meest populaire vierkante buitenlamp is de zwarte wandlamp. Dit komt omdat de zwarte kleur zorgt dat de wandlamp buiten in het donker niet opvalt. Hierdoor leg je de focus op de lichtbron en het plekje dat je graag verlicht wil hebben.

Met de vierkante buitenlampen van Lampgigant heb je diverse opties om buiten niet in het donker te zitten. In onze grote collectie aan vierkante buitenlampen zijn er lampen met een bewegingssensor of een timer verkrijgbaar. Zo gaat het licht alleen aan wanneer jij dat wil.