Zwarte wandlampen

van 305 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 305 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwarte wandlampen

Origineel lampje voor de wand. De collectie zwarte wandlampen is leuke voor in woonkamer, slaapkamer en in de gang. Ook voor zakelijke toepassing vind je wat je nodig hebt voor een zwarte wandlamp. De zwarte wandlampen van hout en van stof worden bijvoorbeeld veel toegepast in de horeca en in hotels. Populair is ook de zwarte wandlamp industrieel en de moderne zwarte wandlamp.

De flexibele zwarte wandlamp

De wandlamp met chroom kleurige trekschaar is onder andere ideaal voor bij de bank of bij de tafel waar u aan werkt. Wanneer de wandlamp niet nodig is kunt u hem geheel inschuiven. Wilt u een secuur werkje doen? Trek de lamp lees of hobby met voldoende licht.

De keuze voor de zwarte wandlamp is vooral gebaseerd op gevoel.  In het geval van de leeslamp gebeurd incidenteel dat de toepassing voor de lamp het uitgangspunt vormt. Hoewel vaak uit intuïtie gehandeld wordt bij de keuze voor de zwarte wandlamp gaat dit hand in hand met het praktische gedeelte.

In ruimtes waar personen dicht langs de wanden komen en waar ook veel mensen komen is het niet handig om wandlampjes met zwarte lampenkapjes te bevestigen die minder hufterproof zijn dan de metalen kapjes. Ondanks dat jouw intuïtie je een heel eind op weg helpt is het wanneer je vastloopt op je keuze handig om te realiseren wat het praktische nut is van de zwarte wandlamp en de ruimte waar de lamp komt te hangen.