Industriële tafellampen

van 93 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 93 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Industriële tafellampen 

Industriële tafellampen met een stoere look, ze zijn helemaal de trend! Met een industriële tafellamp geef je het interieur een stoere uitstraling zonder dat je er veel ruimte voor nodig hebt. De tafellamp kan in elke ruimte van het huis worden toegepast. Of dit nou op het bijzettafeltje naast de stoel is of als verlichting op het nachtkastje; de industriële tafellamp kan overal.

Soorten en kleuren industriële tafellampen

In de collectie van tafellampen in industriële stijl vind je verschillende soorten lampen. Er is keuze uit stoere driepoot tafellampen met een staander van hout en een metalen kap maar je kan ook kiezen voor een industriële tafellamp met een stoffen kap. Naast de driepoot tafellamp heb je keuze uit metalen tafellampen met stoere lampenkapjes. Natuurlijk ontbreken ook de industriële tafellampen met een origineel design, zoals de kleine lantaarn lamp met spijlen niet.

Kleuren die we vaak zien bij de industriële woonstijl zijn aluminium, zwart, wit en grijs. De stoere industrie lamp past hierbij. De industriële tafellamp is makkelijk te combineren met andere kleuren. Populaire kleuren van industriële verlichting zijn koper, zilver en zwart. In ons aanbod van industriële tafellampen vind je deze kleuren ook terug.

Studio lamp in het klein

Een populaire lamp in de industriële woonstijl is de studio vloerlamp, een driepoot vloerlamp met een grote ronde kap die schuin gericht staat. De naam van deze lamp is afkomstig van de originele studiolamp die gebruikt wordt in de fotostudio. Deze industriële lampen zijn er nu ook in het klein, de studio tafellampen. Stoer en robuust komen in deze industriële tafellamp bij elkaar. Ontzettend leuk en een aanrader wanneer de woonkamer wel een stoer tintje kan gebruiken! Voordeel van de studio tafellampen is dat ze een grote kap hebben zodat je kunt genieten van genoeg licht.

Industriële tafellamp online bestellen? Bij Lampgigant heb je keuze uit een gevarieerde collectie van stoere tafellampen met een industriële look. Bestellen gaat eenvoudig, veilig en snel.