Glazen tafellampen

van 143 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 143 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glazen tafellampen

In deze categorie vindt u onze collectie van tafellampen van glas. Van fris gekleurde tafellampen tot tafellampen van tiffany glas, bijvoorbeeld in de vorm van een vlinder. Hier vindt u ook de populaire en stijlvolle bankierslampen met witte of groene glaskap.

Het gemak van de glazen tafellamp

Tafellampen worden veel op bijzettafeltjes en op bureaus geplaatst. Uitstraling en gericht licht, om te lezen of werken, zijn de belangrijkste doelen waarvoor de tafellamp makkelijk is. Het leuke is dat de tafellampen in steeds meer verschillende stijlen verkrijgbaar is! Zo is er voor iedere ruimte in welke stijl dan ook, een bijpassende tafellamp te vinden.

Moderne, glazen tafellampen

Glas is een populair materiaal in de moderne woning. Een glazen tafellamp straalt licht en ruimte uit. Bij een moderne tafellamp van glas kun je denken aan de tafellamp met een stijlvol, transparant glazen kapje. De glazen lamp met wit gekleurd glas komt hier echter nog vaker voor. Wit is een kleur die in veel moderne interieurs wordt toegepast. Een eigentijdse tafellamp met een kapje van melkglas past hier bijvoorbeeld goed bij.

Glazen tafellamp landelijke stijl

Landelijke tafellampen van glas zijn bijvoorbeeld de glazen tafellantaarns in landelijke kleuren. Bij de glazen, landelijke lamp is dit materiaal vaak gecombineerd met andere materialen. Een houten lamp met binnenin glaswerk of een tafellamp met metalen voet en glazen kap zijn hier voorbeelden van.

Design tafellamp glas

Glas is een materiaal met veel mogelijkheden. Bij de glazen design tafellamp zien we dat terugkomen. Glazen lampen in originele en bijzondere uitvoeringen maken de lamp tot een blikvanger in de ruimte. Glazen tafellampen met figuren, een rotan tafellamp met een binnenkant van glas, stijlvolle tafellampen van dubbelglas; bij de design tafellampen vindt u ze allemaal.