Industriële plafonnières

46 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

46 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plafonnières
Op onze website is onderscheid gemaakt tussen plafonnières en plafondlampen. Plafonnières zijn platte en praktische lampen voor aan het plafond. Deze lampen mogen juist praktisch zijn en zullen zorgen voor de juiste basisverlichting. Naast dat ze praktisch zijn, kunnen ze ook zeker dienen als sfeer verhogend en decoratief. Zo heb je de plafonnières in verschillende stijlen en vormen. Denk aan een moderne plafonnière of juist een klassieke plafonnière. Daarnaast zijn plafonnières vaak rond, maar ze kunnen ook vierkant, ovaal etc. zijn.

Plafonnières kunnen aangebracht worden in vrijwel alle kamers van uw woning. Denk hierbij aan de hal, de keuken, de slaapkamer etc. Elke ruimte kan een andere stijl weergeven. Zo heeft Lampgigant voor elke kamer in uw woning voor u de juiste plafonnière.

Industriële plafonnière
De industriële stijl is de trend van het jaar. De industriële plafonnière kan dan ook zeker niet ontbreken in uw woning. Deze lampen zijn beschikbaar in verschillende variaties, met roest, hout, betonkleurig of gewoon zwart. Daarnaast kunt u ze ook perfect samenstellen met de industriële lampen.

LED plafonnière
Er wordt steeds meer gekozen voor LED plafonnières. Deze plafonnières zijn energiezuinig en praktisch. Het voordeel van deze lampen is dat ze minder energie verbruiken, maar toch voldoende en sfeervol licht afgeven. Het is zowel stijlvol voor uw woning, als goed voor uw portemonnee.