Zwarte plafondspots

van 341 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 341 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kleur zwart is in veel interieurs een veel gekozen accentkleur. Steeds vaker wordt voor zwart gekozen bij tv-meubels, deurkozijnen, stellingkasten, lampen, ornamenten en accessoires. De keuze voor zwart wordt vaak gemaakt omdat deze kleur met vrijwel alle andere kleuren te combineren is. Of je nou kiest voor mat zwart of glanzend zwart. Een zwart accent is een mooie toevoeging aan jouw interieur. Een zwarte plafondspot is een van de meest gebruikte lampen om een zwart accent te geven aan het plafond. De stijlvolle zwarte plafondspots zorgen voor sfeer en een heldere verlichting in alle ruimtes.   

Zwarte plafondspots zijn het meest populair

Zwart is een ideale kleur om contrast mee te creëren. Omdat de meeste plafonds wit zijn kun je met zwarte plafondspots de mooie zwart-wit kleurencombinatie maken. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat plafondspots zwart veruit de meest verkochte plafondspots zijn. Je kiest niet alleen voor een zwarte plafondspot voor de mooie kleurcombinatie, maar ook omdat het een goede sfeermaker is. Een zwarte plafondspot kun je namelijk perfect gebruiken om de spotlights te zetten op een mooi schilderij of een accessoire op je dressoir. Het fijne aan een zwarte plafondspot is dat de spots draaibaar zijn. Kies je voor een zwarte plafondspot met vier spots? Dan bepaal je zelf vier plekken waar je het licht op laat schijnen.

Een zwarte plafondspot past in iedere ruimte

De zwarte plafondspots van Lampgigant zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Je kunt kiezen voor een zwarte plafondspot met een enkele spot of een zwarte plafondspot met meerdere spots. Wanneer je meerdere zwarte plafondspots in een ruimte plaats kun je ook zorgen voor een mooie lichtcombinatie door een spot op dezelfde plek te richten. De zwarte plafondspots zijn eenvoudig te monteren en worden het meest gebruikt in de woonkamer, keuken en kantoor. Onze plafondspots zijn verkrijgbaar in zowel LED als halogeen.