Badkamer plafondlampen

van 180 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 180 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Badkamer plafondlampen voor de beste verlichting van jouw badkamer. Bij het uitzoeken van een badkamer plafondlamp is het van belang om kritisch te kijken naar het type lamp dat je kiest. Deze badkamer plafondlamp moet water- en roestbestendig zijn. Door te kiezen voor de juiste IP-waarde van de badkamer plafondlamp ben je verzekerd van langdurig plezier van deze badkamer lamp. Naast plafondlampen voor in de badkamer kun je ook kiezen voor inbouwspots.

Stijl plafondlamp badkamer

De badkamer is net als de woonkamer een ruimte waar iedereen zijn persoonlijke smaak kan laten zien. In ons aanbod vind je dan ook verschillende soorten lampen, van chique badkamer plafonnières tot moderne badkamer plafondlampen in een strak jasje. Wel is het belangrijk dat je rekening houdt met de IP-waarde van de badkamer plafondlamp. De badkamer is een vochtige ruimte en de plafondlampen moeten daarom minimaal tegen condens kunnen.

Plafondlamp douche

De badkamer is in te delen in badkamerzones. Deze zones zijn verdeeld op basis van de hoeveelheid water dat er kan spatten. Zo heeft de wand bij de douche of het bad zone 1 omdat hier een grote kans is dat hier water tegen spat. De muur 60 cm boven de wasbak heeft zone 3 omdat hier eigenlijk alleen condens kan komen. Afhankelijk van de afstand tussen de badkamer plafondlamp en de douchekop kies je een badkamer plafondlamp met een IP-waarde van IP67: zone 0, IP65: zone 1 of IP44: zone 2.