Badkamer inbouwspots kunnen tegen het vocht in de badkamer. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Badkamer inbouwspots

van 70 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 70 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Iedere badkamer is weer anders. U hebt misschien een hele sfeervolle badkamer, terwijl iemand anders juist een hele moderne badkamer heeft. In ons assortiment vindt u allerlei badkamer inbouwspots voor uw badkamer. Kies wat bij uw badkamer past en maak uw badkamer nog meer uw smaak.
 

Manieren voor verlichten van uw badkamer

Voor het verlichten van uw badkamer zijn er verschillende manieren mogelijk. Badkamerverlichting door middel van inbouwspots is er daar één van. Het voordeel van meerdere badkamer inbouwspots is dat ze het licht gelijkmatig verdelen over uw hele badkamer. Bij het uitkiezen van deze inbouwspots is het belangrijk dat ze geschikt zijn voor gebruik in de badkamer, ze moeten daarom roestvrij en waterbestendig zijn.

Wanneer u ervoor kiest om spotjes in het plafond van de badkamer in te bouwen is het belangrijk dat de IP-waarde hoog genoeg is. Een inbouwspot met een IP-waarde van IP44 is spatwaterdicht en is dus geschikt voor gebruik in het badkamerplafond boven bijvoorbeeld de wastafel. Als de inbouwspot wordt gemonteerd op een plek waar het direct in contact met water komt, is het verstandig om te kiezen voor badkamer inbouwspots met een waarde van IP65 of hoger.

Voor badkamers zijn er de zogeheten badkamer zones. Bij elke zone zijn andere eisen van toepassing wat betreft elektrische apparatuur:

  • Zone 0: Onder water: Dus de ruimte in de douchebak of het bad.
  • Zone 1: Veel contact met water. Dus direct boven het bad of de douchebak tot 2,25 meter hoogte.
  • Zone 2: Spattend water. Dus om de douche of het bad met een straal van 60 cm.
  • Zone 3: Geen contact met water.

Kijk voor meer informatie op de pagina badkamerverlichting.

Advies voor uw badkamer

U vindt in ons assortiment veel lampen voor in uw badkamer. De keuze is groot. Wij willen u graag helpen bij het maken van uw keuze. Hebt u vragen of wilt u advies? Bel ons voor advies!