Trimless inbouwspots

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trimless inbouwspot kopen

Vind op onze website de perfecte trimless inbouwspot. Deze spots zonder rand creëren een zwevend effect omdat ze volledig verzonken geïnstalleerd kunnen worden. Wilt u een ronde of juist een vierkante trimless spot? Wij hebben ze voor je op voorraad. Ook hebben we dubbele trimless inbouwspots, dan heb je twee spots naast elkaar.

Instalatie trimless spots

Wat is nou precies het verschil tussen een normale inbouwspot en een trimless inbouwspot?

Bij een normale inbouwspot is de rand altijd zichtbaar. De rand is vrijwel altijd 2-8 mm dik. Bij een trimless spot ligt de spot gelijk aan de stuclaag waardoor de rand niet zichtbaar is.

Trimless inbouwspots zijn geschikt voor elk type plafond. Wel zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om bij een plafond van beton eerst een sparingskist geplaatst moet worden. Bij een gipsplafond moet vooraf een gat van de juiste afmeting in de gipsplaat gezaagd worden.

De spots worden exclusief lichtbron geleverd. Wel kunnen sommige van de aangeboden trimless inbouwspots besteld worden in combinatie met een lichtbron. Hierbij kan je tot wel 10% besparen op de lichtbron.