Stoffen vloerlampen

41 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

41 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stoffen vloerlampen zorgen voor een sfeervolle verlichting in de woning. Door hun grootte vallen ze op en zijn ze echte blikbangers in het interieur. Hoe opvallend ze zijn bepaalt u zelf. Kiest u bijvoorbeeld voor een kap in een rustige, neutrale kleur dan zal dit minder opvallen dan wanneeer u een lamp met felgekleurde kap of opvallend motief neerzet. Natuurlijk is het ook afhankelijk per interieur welke lamp er he tbeste bijpast. Kijk hiervoor vooral naar de materialen en kleuren van zowel de kap als de lampvoet. 

Staande leeslamp van stof

De vloerlamp met stoffen kap wordt gekocht als aanvulling van het interieur en tegelijk als hulpmiddel bij het lezen. Het voorbeeld hierbij is bijvoorbeeld de stoffen vloerlamp met LED leeslampje. Deze vloerlamp combineert twee functies in één armatuur. Zo kun je de verlichting aanpassen aan elk moment.

De positie van de stoffen vloerlamp in huis

De vloerlampen met stoffen kap worden vooral in de hoek van de kamer en/of naast een bank of stoel geplaatst. Zo heb je goed zicht bij het lezen en krijgt de hoek in de kamer een leuke uitstraling/ De stoffen vloerlamp is dus niet alleen functioneel maar tegelijkertijd een sfeervolle aanvulling voor het interieur. 

Stoffen vloerlampen online bestellen

Geïntereseerd in een vloerlamp met stoffen kap? Doe inspiratie op in onze webshop en bekijk de verschillende keuzemogelijkheden. Of u nou een moderne schemerlamp, landelijke vloerlamp of industriële staande lamp zoekt, we hebben ze allemaal. Een vloerlamp bestellen bij Lampgigant is eenvoudig, veilig en snel. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het dan weten aan onze medewerkers. We helpen u graag.