Glazen vloerlampen

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glazen vloerlampen

Staande lampen van glas in verschillende stijlen en uitvoeringen vindt je hier. Bepaal zelf de sfeer die je wilt creëren met de vloerlampen. Een strakke vloerlamp voor in het moderne interieur of een sfeervolle lamp voor in de klassieke woning, in de categorie glazen vloerlampen is voor ieder wat wils!

Glas is een materiaal dat nooit misstaat. Het wordt dan ook in iedere woning gezien. Een transparant glazen lamp om ruimte te creëren, of een lamp van glas vooral voor de sfeer. Glas heeft vele functies, en daar maken we graag gebruik van!

Moderne vloerlampen van glas

Glas is een materiaal met uitstraling. Ook bij de moderne vloerlamp zien we dat er vaak gebruik wordt gemaakt van glas. Er zijn moderne vloerlampen die volledig uit glas bestaan maar vaker zien we dat een klein gedeelte van de vloerlamp van glas is gemaakt. Bijvoorbeeld de leeslamp met een glazen lampenkap of de elegante vloerlamp met een kap van dubbelglas. De meeste vloerlampen hebben een wit glazen kap waardoor deze lampen extra goed bij de moderne woning passen, waar wit een veel gebruikte kleur is. Ook in ons lampen-aanbod vind je glazen vloerlampen met een moderne look.

Glazen vloerlampen met leeslamp 

Na een drukke dag is het heerlijk om even te kunnen ontspannen met een boek of de krant. De juiste verlichting maakt dit nog fijner. In het assortiment van glazen vloerlampen vind je veel staande lampen met extra leeslamp. Deze lampen zijn functioneel en praktisch in gebruik. Omdat de twee lampen vaak ook nog eens apart van elkaar schakelbaar zijn, kun je de verlichting aanpassen aan het moment. Glazen vloerlampen met leeslampje vind je in verschillende stijlen in onze webshop.