Spotjes plafond

Plafondspots kopen? Wij maken het je graag makkelijk

Plafondspotjes zijn een mooie manier om jouw ruimte goed te verlichten. Je kan het spotje richten op het plekje dat je het best verlicht wil hebben. Binnen ons assortiment vind je plafondspots in diverse stijlen, kleuren en materialen. Zo heb je plafondspots met 1 spotje tot wel 8 spotjes. 

Plafondspot categorieën

Om je te helpen bij het kiezen van een mooie plafondspot laten je graag weten welke plafondspots het populairst zijn en welke het best beoordeeld worden. Kijk voor een goede deal ook bij onze aanbiedingen!

 

Populaire plafondspot eigenschappen

Zoek je graag op kleur, stijl of materiaal? Dan hebben we hieronder de meest gezochte producteigenschappen voor plafondspot voor je verzameld.

Staat de producteigenschap die jij wil er niet bij? Klik dan op de stijlkleur of materiaal voor een uitgebreid overzicht per stijl, kleur of materiaal. 

 

Populaire plafondspots

Products List

 

Ruimte

Weet je niet precies welke plafondspot je wil, maar wel waar je de spotjes aan het plafond wil plaatsen? Bekijk ons plafondspots aanbod dan per ruimte.

 

Tips

Het is niet makkelijk om een keuze te maken voor plafondspotjes. Hulp bij het installeren van plafondspotjes? Of toch liever weten hoe je een dimmer kan aansluiten op een plafondspot. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

Belangrijke begrippen  
Geïntegreerd LED Bij plafondspots met geïntegreerd LED is de lichtbron verwerkt in het design van de lamp. Bij een lamp met geïntegreerd LED hoef je geen lichtbron bij te kopen.
Richtbare plafondspots Bij richtbare plafondspots kan je de richting waar de plafondspot naar schijnt zelf bepalen. In dit geval kan je het spotje kantelen of draaien.  

 

Blogs over plafondspots

  •  

 

 

Stijlen, kleuren en materialen

Stijlen plafondspots

Het maakt het een stuk makkelijker als je weet naar wat voor stijl plafondspots je zoekt. Benieuwd welke stijlen er zijn? Wij laten ze je graag zien. 

 

Kleuren plafondspots

Weet je al welke kleur plafondspot het best bij jouw interieur past? Klik dan hieronder en zie welke plafondspots wij hebben in jouw favoriete kleur.

 

Materialen plafondspots

In onze grote collectie plafondspots vind je spotjes in vrijwel alle materialen. Hieronder een selectie van ons aanbod.

 

 

Trends

  •