Plafondverlichting

Plafondverlichting kopen? Wij maken het je graag makkelijk

Bij het kiezen van de juiste plafondverlichting is het belangrijk dat je van te voren weet wat het doel van de verlichting is. Zoek je vooral functionele verlichting? Dan zijn de plafondspots of de plafonnières een goede keuze. Voor energiezuinige plafondlampen kan je in de categorie LED plafondlampen terecht. Door ons grote aanbod aan plafondlampen is het soms lastig zoeken naar een plafondlamp die perfect bij jou past. Om je te helpen bij het kiezen hebben we de populairste categorieën voor je op een rijtje gezet. Daarna kan je filteren op onder andere kleur, stijl en prijs.

Plafondverlichting categorieën

Om je te helpen bij het kiezen van een mooie plafondlamp laten je graag weten welke plafondlampen het populairst zijn en welke het best beoordeeld worden. Kijk voor een goede deal ook bij onze aanbiedingen!

Populaire plafondverlichting eigenschappen

Zoek je graag op kleur, stijl, materiaal, vorm of formaat? Hieronder hebben wij de meest gezochte producteigenschappen voor je samengevoegd.

Staat de producteigenschap die jij wil er niet bij? Klik dan op de stijlkleur of materiaal voor een uitgebreid overzicht per stijl, kleur of materiaal. 

 

Populaire plafondverlichting

Products List

In welke ruimte komt jouw plafondverlichting?

Weet je niet precies welke plafondlamp je wil, maar wel waar je de plafondverlichting wil plaatsen? Bekijk ons plafondverlichting aanbod dan per ruimte.

 

Tips bij aankoop van plafondverlichting

Het is niet makkelijk om een keuze te maken voor plafondverlichting. Met de juiste plafondverlichting komen ruimtes in huis het best tot zijn recht. Hulp bij het installeren van plafondverlichting? Of toch liever weten hoe je een dimmer kan aansluiten op een plafondlamp. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

Belangrijke begrippen  
Bewegingssensor Plafondlampen met bewegingssensoren schakelen zichzelf aan en uit. Als de sensor een beweging waarneemt, gaat de plafondlamp automatisch verlichten. Als er niemand in de buurt is, zal de lamp niet branden en ook geen kosten maken.
Inbouwspots Een inbouwspot is een lamp die mooi verwerkt wordt in een plafond, kast of plank. De inbouwspots worden in een gat ingebouwd waardoor de oppervlakte egaal blijft. De lichtrichting van de spot bepaal je zelf doordat de spots beweegbaar zijn.  
Opbouwspots Een opbouwspot is een compacte lamp die aan een plafond gemonteerd wordt. Opbouwspots zijn er veelal in cilinder- en kubusvormen. De spot is beweegbaar waardoor je zelf bepaalt waar je het licht op laat schijnen. 
Plafondspots Plafondspots zijn decoratieve lampen die aan het plafond bevestigd worden. Aan het armatuur zijn vaak meerdere richtbare lampen bevestigd. 

 

Blogs over plafondverlichting

  •  

 

Jouw plafondverlichting vind je bij Lampgigant

Als je plafondverlichting zoekt ben je bij Lampgigant aan het juiste adres. Onze collectie bevat alle plafondverlichting waar je van kunt dromen. Of je nou een mooie moderne plafonnières voor de woonkamer zoekt of een mooi verwerkte inbouwspot voor in de badkamer. Bij Lampgigant ga je het vinden. Heb je jouw plafondlamp nog niet gevonden en wil je een uitgebreid overzicht per stijlkleur of materiaal? Klik dan op de roze tekst.

Jouw plafondverlichting snel in huis

Heb je een leuke plafondlamp gevonden? Dan gaan we gelijk voor je aan de slag. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk van je nieuwe lamp kan genieten. Bestel je de lamp voor 23.59 uur? Dan heb je jouw plafondverlichting morgen in huis. Avondlevering? Dat is ook zeker mogelijk. Daarnaast heb je na aankoop altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie. 

    

 

 

Welke stijlen plafondverlichting zijn er?

Het maakt het een stuk makkelijker als je weet naar wat voor stijl plafondverlichting je zoekt. Benieuwd welke stijlen er zijn? Wij laten ze je graag zien. 

  •  

Plafondverlichting is in alle kleuren verkrijgbaar

Weet je al welke kleur plafondlamp je wil kopen? Klik dan hieronder en zie welke plafondverlichting wij hebben in jouw favoriete kleur.

Welk materiaal plafondverlichting zoek jij?

In onze grote collectie plafondverlichting bevat plafondlampen in vrijwel alle materialen. Hieronder een selectie van ons aanbod.

De plafondverlichting trends van dit moment zijn:

  •