Stoffen plafondlampen

van 126 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 126 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stoffen plafondlampen zijn strak en hebben een schone en afgewerkte uitstraling. De plafondlampen zijn als fabrieksmatig geproduceerde kap te bestellen met een vaste kleur of motief. Zoals de stoffen plafondlamp met bloem motief en de door ons groot ingekochte plafondlampen met veelvoorkomende kleuren als wit, zwart en grijs.

Hoewel het op maat maken van stoffen lampenkappen prijstechnisch interessant is zijn de standaard model meestal nog net iets voordeliger. Vooral de plafondlamp met dichte blender is voordelig bij het bestellen van een standaard model.

Moderne plafondlampen van stof

Hoewel stof een neutraal materiaal is, dat in bijna ieder interieur kan worden toegepast zien we de stoffen plafondlampen meestal terugkomen in het moderne interieur. De stoffen plafondlamp of plafonnière is strak afgewerkt en veelal rond van vorm, waardoor deze goed tot zijn recht komt in de moderne woning waar voor veel strakke vormen en kleuren wordt gekozen. Ook bedrijfsruimtes zoals kantoren en vergaderruimtes krijgen een strakke en professionele uitstraling met de juiste plafondverlichting.

Zakelijk stoffen plafondlampen

Plafondverlichting van stof wordt vooral in kantoren en horeca toegepast. Dit varieert van grote ruimtes tot het in detail afwerken met gekleurde plafondlampen in het keukentje en de gang. Lime kleurige stoffen zoals lime groen en lime blauw worden veel toegepast als frisse en opvallende kleuren. in sommige gevallen wordt de stofkleur ook uitgekozen die passend is bij de bedrijfskleuren. Bent u op zoek naar stoffen plafondlampen voor uw bedrijf en komt u er niet helemaal uit? Vraag gerust om advies aan één van onze medewerkers.