Industriële plafondspots

van 149 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 149 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Industriële inbouwspots

Industriële verlichting is verlichting die gebaseerd is op de lampen van vroeger. Voor de industriële woning zijn er diverse lampen te bestellen. Zo is er de industriële hanglamp, wandlamp en vloerlamp. Wilt u naast deze verlichting ook uw plafond combineren met uw woonstijl? Kijk dan eens in de categorie ‘industriële inbouwspots’. Hier vindt u stoere inbouwspotjes voor het plafond. Bij het kiezen van een industriële spot is vooral het kiezen van de juiste kleur belangrijk. De inbouwspots in aluminium kleur zijn populair in deze categorie.

Voordelen van de inbouwspots

Inbouwspots worden steeds populairder. Tegenwoordig kan er vaak worden gekozen voor LED inbouwspots. LED verlichting heeft een aantal voordelen. Deze lampjes hebben een langere levensduur, verbruiken minder energie en zijn ook nog eens beter voor het milieu. Andere voordelen van inbouwspots zijn dat ze weinig ruimte innemen, en daardoor niet te opvallend zijn. Daarnaast worden inbouwspots vaak gecombineerd met grotere aantallen zodat er voor een goede lichtspreiding wordt gezorgd.

Industriële inbouwspots bestellen

Bij Plafondlampgigant vindt u een uitgebreide collectie inbouwspots. De inbouwspots zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Online bestellen gaat eenvoudig en snel.