Klemlampen

van 67 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 67 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

We kennen het allemaal. Je zit in je luie stoel en bent een spannend boek aan het lezen. Voor je er erg in hebt is het donker geworden in de kamer. Je zit helemaal in het boek en wil graag doorlezen. Alleen kun je de pagina’s nog maar lastig zien. Met een klemlamp heb je een flexibele oplossing voor als je even licht nodig hebt zonder de hele kamer te hoeven verlichten. De klemlamp klem je eenvoudig aan de leuning van je stoel. De flexibele verstelbare hals en kap van de klemlamp draai je vervolgens naar waar jij nog wel wat licht kunt gebruiken.

Makkelijk te gebruiken klemlamp

Het handige aan de klemlamp is de eenvoud. Een klemlamp hoef je niet te monteren en je kunt de klemlamp vrijwel overal gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een stuk plank om de lamp op te klemmen. Het fijne aan de klemlamp is ook dat de lamp weinig ruimte in beslag neemt en je hem zo mee kan nemen naar een andere kamer. Is er in de andere kamer geen stopcontact? Kies dan voor een klemlamp met batterij.

Klemlampen passen overal

Omdat je een klemlamp in elke ruimte kunt plaatsen zijn er eindeloze mogelijkheden. Een klemlamp is bijvoorbeeld ideaal voor in een kinderkamer. Bevestig de klemlamp aan het bureau van je dochter en ze kan ‘s avonds nog even lekker tekenen of knutselen. Leest ze liever of lees je haar elke avond voor het slapen gaan een verhaaltje voor? Klem de klemlamp dan aan het nachtkastje naast haar bed.

Ook in de hobbykamer past een klemlamp perfect. Wanneer je de klemlamp op de werkplank plaats kun je met de flexibele hals en kap van de lamp eenvoudig bijschijnen. Waar kun je de klemlamp nog meer plaatsen? Eigenlijk overal! Denk aan het bureau van je werkkamer, een plank in de keuken, een schap in de slaapkamer of een plank in de kast. Zolang er een stukje plank vrij is past er een klemlamp.