Kroonluchters zijn zorgen voor een klassieke verlichting. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Kies je filters

Kroonluchters

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kroonluchters vallen direct op wanneer u ergens binnenkomt. In het algemeen staat deze sierlijke lamp voor sierlijkheid, status en uitbundigheid. In Nederland had deze lamp meer een ingetogen karakter en werd de nadruk vooral gelegd op de praktische kant van de lamp.

In ons assortiment zijn verschillende kroonluchters te vinden. Er zijn vrolijke voor in de kinderkamer, maar ook meer sierlijke die u bijvoorbeeld in uw woonkamer kan hangen. Veel kroonluchters hebben kaarsvormige lampjes, maar we hebben ze ook met lampenkapjes eromheen. Er is dus voor iedereen wat wils.

Deze excentrieke lamp zorgt voor een interessant lichtspel. Vooral het kristal zorgt voor bijzondere lichtverspreiding. Uiteraard zijn ze er ook voor verschillende stijlen. Zo hebben we een grote collectie kleurrijke moderne kroonluchters. Deze hebben verschillende kleuren glas. Van paars acrylaat tot multi-color.

Daarnaast hebben we de klassieke, landelijke stijl. Deze zijn populair en tijdloos. Zo kan een leuke crême, witte lamp opgehangen worden in uw woonboerderij. Maar voor ieder is er wel iets bij, wat in zijn of haar huis past.
In de woonkamer is vooral de kroonluchter met lampenkapjes erg populair. De lamp heeft hier één grote kap om de hele lamp of meerdere kapjes op elk lampje. Erg leuk en huiselijk voor in de woonkamer.

 

Kroonluchter online kopen

De eeuwenoude sfeermaker onder de lampen is nog altijd de kroonluchter. Waar de kroonluchter vroeger vooral in paleizen hing en alleen bereikbaar was voor de elite met veel geld, is deze lamp tegenwoordig beschikbaar voor iedereen. Het feit dat de kroonluchter een lamp is die al eeuwenlang bestaat wil overigens niet zeggen dat deze lamp nu ouderwets is.

 

Stijlen kroonluchters

De variatie in stijl en model die er tegenwoordig is, zorgt ervoor dat er voor iedere smaak een bijpassende kroonluchter te vinden is. Er zijn bijvoorbeeld niet alleen kroonluchters in klassieke stijl maar ook moderne kroonluchters in een eigentijds jasje. Ook vindt u in onze collectie design kroonluchters en kroonluchters met een landelijk uiterlijk. 

 

Kroonluchters per ruimte 

Kroonluchters kunnen worden toegepast in verschillende ruimtes. Als verlichting in de hal, voor een warm welkom aan uw gasten of voor het verlichten van uw woonkamer. Ook als slaapkamerverlichting is de kroonluchter populair.