Korting en kortingscodes

Hoge kortingen op alle buitenlampen

De lente is begonnen. De planten komen tot bloei, de temperaturen stijgen en het blijft steeds langer licht. Dat wordt dus lekker in de tuin zitten. Het is nu dan ook de beste tijd om je tuin aan te pakken. Niet alleen met planten, maar ook met verlichting. Zo komt jouw tuin het best tot zijn recht en kun je nog langer in de tuin blijven genieten. In onze grote collectie buitenlampen is er voor ieder wat wils. Of je nu zoekt naar een mooie wandlamp buiten bij je tuinhuisje, een sfeervolle tafellamp of een staande buitenlamp met schemersensor die als het donker wordt het looppad verlicht. Bij Lampgigant ga je jouw buitenlamp vinden. En dit tegen een zeer scherpe prijs. Op heel veel items zijn er nu namelijk kortingen tot wel 80%!

 

Nieuwsbrief korting

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je complete bestelling. Onderaan de pagina is de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief korting geldt niet in combinatie met andere kortingsbonnen en speciale acties of producten zoals maatwerk producten.

 

Offerte op maat?

Ben je bezig met een groot of speciaal project, zoals het bestellen van verlichting voor een complete bedrijfsruimte? En ben je benieuwd wat wij hier voor jou kunnen betekenen? Vul dan hieronder je gegevens in met de aanvraag. Beschrijf hierin graag de gewenste producten of specifieke productnamen en de aantallen. 

 

Vind je het lastig om jouw aanvraag te beschrijven en lijkt telefonisch advies je een beter plan? Bel met één van onze verlichtingspecialisten op 030 – 633 96 53 of stuur je aanvraag naar info@lampgigant.nl