Korting en kortingscodes

Zomer magazijn opruiming

Deze zomer ruimen wij een groot deel van ons magazijn op. Dit betekent grote kortingen op mooie lampen! Zoek jij naar een mooie aanbieding deze zomer? Dan is dit je kans. Op heel veel items zijn er nu namelijk kortingen tot wel 50%!

In onze grote collectie is er voor ieder wat wils. Of je nu zoekt naar een mooie vintage hanglamp voor boven de keukentafel, een sfeervolle vloerlamp of een klassieke wandlamp voor naast de voordeur. Bij Lampgigant ga je jouw lamp vinden. En dit tegen een zeer scherpe prijs.

 

Nieuwsbrief korting

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je complete bestelling. Onderaan de pagina is de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief korting geldt niet in combinatie met andere kortingsbonnen en speciale acties of producten zoals maatwerk producten.

 

Offerte op maat?

Ben je bezig met een groot of speciaal project, zoals het bestellen van verlichting voor een complete bedrijfsruimte? En ben je benieuwd wat wij hier voor jou kunnen betekenen? Vul dan hieronder je gegevens in met de aanvraag. Beschrijf hierin graag de gewenste producten of specifieke productnamen en de aantallen. 

 

Vind je het lastig om jouw aanvraag te beschrijven en lijkt telefonisch advies je een beter plan? Bel met één van onze verlichtingspecialisten op 030 – 633 96 53 of stuur je aanvraag naar [email protected]