Woonstijlen

Woonstijlen

Heb je meerdere lampen nodig voor een complete ruimte en/of complete woning? Wij hebben hieronder verschillende woonstijlen weergegeven. Per woonstijl is het mogelijk 1 van de 4 combinaties te selecteren, waarbij wij een selectie van lampen gemaakt hebben die volgens ons uitstekend met elkaar te combineren zijn (in één ruimte en/of huis).

 

Vintage lampen

 

Bekijk onze vintage lampen

Vintage is populair bij jong en oud. Vooral bij de jonge generatie die is opgegroeid met de smartphone sluit deze vlotte stijl van inrichten goed aan bij de flexibele levenstijl van deze doelgroep. Unieke vintage lampen, beschikbaar voor aan het plafond, op de vloer, aan de wand of op het bureau.

 

  •  

Moderne lampen

Bekijk onze moderne lampen 

Moderne lampen kenmerken zich door een strakkere (en gladde) vorm. Lampen met draad, touwtjes en andere versierselen kom je hierbij minder tegen. Moderne lampen hebben veelal een rustige uitstraling.

 

  •  

Industriële lampen

Bekijk onze industriële lampen

Industrieel, geïnspireerd op lampen in echte industrie-/fabrieksruimtes. Industrielampen zijn steeds verfijnder verkrijgbaar. Hierbij zie je minder de robuuste metalen lampen en meer de combinatie van stoere materialen met fijnere materialen en details.

 

  •  

Design lampen

Bekijk onze design lampen

Unieke en vernieuwende ontwerpen zijn kenmerkend voor design. Designlampen kan je vaak ook inpassen in een andere stijl zoals moderne of klassiek, bij design zijn de vormen en ontwerpen echter net even unieker.

 

  •  

Klassieke lampen

Bekijk onze klassieke lampen

Klassieke lampen en klassieke kleuren. Klassiek gaat niet zo snel mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen. De modellen zijn vaak tijdloos en in sommige gevallen (let op! in sommige gevallen, dus lang niet altijd) van klassiek ook vooral populair bij oudere generaties.

 

  •