Kersttrends

Kersttrends

Het is inmiddels bijna kerst en dit betekent natuurlijk niet alleen warme chocomelk, cadeautjes en kersliedjes, maar ook sfeervolle verlichting! Nog niet helemaal zeker welke sfeer bij jouw huis past? Lees dan verder voor de trends en misschien zit er wel wat voor jou tussen!

 

De trend Dark Island

Bij deze trend passen vooral groene en aardse tonen. Uit ons assortiment passen de guirlandes hier bijvoorbeeld perfect bij. Ook onze bruine wilgentakken, hangende kerstboom en LED-kaarsen zijn een goed match. Een trend die hier heel erg op lijkt is de kersttrend rondom aarde tonen. Deze trend is net zoals Dark Island vooral met aardse en groene tonen. Het verschil is dat deze trend net wat lichter is en iets meer richting de bruinige tinten neigt. Ook bij deze trend passen dezelfde producten als bij de vorige. Maar denk hierbij ook aan onze kerstballen aan een jutte touw en Fairybell kerstboompje.

 

Dark island thema verlichting

  •  

De trend Highway motel

Zijn de aardse tinten niet zo jouw ding? Geen probleem misschien is de trend Highway motel wel wat voor jou! Deze trend is erg kleurrijk en uitgesproken. Kleuren als paars en goud zijn kenmerkend voor deze trend. Kijk voor deze trend eens bij onze kerstfiguren, zoals bijvoorbeeld de rendier, de LED-ster of ijspegelverlichting.

 

Highway motel thema verlichting

  •  

Snowy Xmas trend

En als laatste is er de Snowy Xmas trend. Een trend die draait om een knus en warm gevoel. Bij deze trend komen liedjes als Let it snow en driving home for christmas naar boven. Deze trend draait vooral om de kleur wit met rode, groene en donkerblauwe accenten. Denk ook bij deze trend aan onze guirlandes of ijspegelverlichting. Ook passen onze kerstmotieven zeker bij deze trend. Nog steeds niet helemaal zeker of heb je het idee dat jouw huis niet echt een trend (nodig) heeft? Neem dan eens een kijkje op onze site voor ons gehele overzicht, kerstverlichting staat namelijk altijd leuk en is een echte sfeermaker in iedere kamer! Ook hebben wij natuurlijk lichtjes voor in de boom of buiten.

 

Snowy Xmas thema verlichting

  •  

Kerstverlichting voor binnen 

In december is niks fijner dan leuke verlichting te ontsteken. Hoe leuk is het namelijk om die mooie kerstboom weer heerlijk op te tuigen met lichtjes, kerstballen en cadeautjes. Zie je de boom al staan? Bekijk dan snel ons assortiment. Niet zo van de kerstboom, maar wel op zoek naar gezellige sfeerverlichting? Geen probleem door ons grote assortiment hebben wij voor iedereen wat. Zo hebben we namelijk ook lichtsnoeren, kerstfiguren, kerstmotieven, kerstkransen en nog veel meer. 

Kerstverlichting voor buiten

Natuurlijk hoort er ook leuke verlichting in jouw tuin tijdens deze donkere maanden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke kerstboom voor in de vlaggenmast. Niet helemaal jouw ding? Geen probleem wij hebben ook lichtsnoeren, bollampjes en kerstfiguren. Deze kerstverlichting voor buiten maakt je tuin een stuk sfeervoller en zo vrolijk je jouw woonbuurt ook nog een beetje op. 

LED verlichting voor kerst

In de winter zijn over het algemeen de energiekosten hoger dan in de andere seizoen, omdat er meer gestookt wordt. En daar komt dan ook nog eens de leuke verlichting bij die de energiekosten nog wat meer omhoog brengen. Een oplossing hiervoor is om LED kerstverlichting te gebruiken, hierdoor bespaart je weer wat op de energiekosten. Daarnaast gaat LED verlichting langer mee en is het beter voor het milieu. 

 

Bekijk onze kerstverlichting

LED kerstlampjes voor binnen en buiten. Knapperend haardvuur, sfeervolle lampjes en een hoop gezelligheid. Dat zijn toch dé dingen waar je aan denkt bij kerst. Kerstverlichting is één ding wat zeker niet mag ontbreken tijdens de donkere dagen rond kerst. Het brengt sfeer en gezelligheid in jouw huis en tuin. In ons assortiment hebben wij kerstverlichting voor zowel binnen als buiten. In de winter zijn de energiekosten altijd al hoger doordat er meer gestookt wordt. Daar komt ook nog eens leuke verlichting bij, waardoor de energiekosten nog meer omhoog gaan. Door LED kerstverlichting te gebruiken, bespaar je veel energiekosten in de winter. De LED verlichting is duurzaam, gaat langer mee en is goed voor het milieu. De kerstlampjes gebruiken minder energie dan de normale lampjes en deze lampjes hoeven minder vaak vervangen te worden. Dit zal je zeker geld besparen. Deze LED verlichting voor kerst is er in allerlei soorten en maten, ook als professionele kerstverlichting zowel voor in huis als voor in de tuin. Hieronder vind je onze collectie en meer informatie over onze sfeervolle verlichting voor kerst.

  •