Bij de meeste inbouwspots kan je zowel voor een 12V of 230V lamp kiezen. Bekijk hieronder onze inbouwspots. Gebruik onze keuzehulp of de voorgestelde filters:

Kies je filters

Inbouwspots

41 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

41 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoge kwaliteit inbouwspots verkrijgbaar in alle standaard maten en uitvoeringen. Selecteer de inbouwspot op kleur en vorm. Het is prijstechnisch interessant om de inbouw plafondspots per 3 tegelijk te bestellen. Ten opzichte van stuks bestellingen wordt hierop een hoge korting gegeven.

De witte inbouwspot op een wit plafond

Een veelgestelde vraag is of de witte plafondspot niet afsteekt bij een wit plafond. Wit en wit is in veel gevallen een probleem. De witte verf van uw plafond blijkt al snel een kleurtje te hebben, vooral wanneer het er al meerdere jaren op zit. De kleur van de plafondspot is in de meeste gevallen hoogglans wit, terwijl een plafond een mat, witte kleur heeft. Ga er dus niet vanuit dat de kleur van de plafondspot exact matcht met de kleur van het plafond. Dit betekent niet dat u wit en wit niet kan matchen. Dagelijks worden de plafondspots met witte kleur toegepast in een wit plafond én met een mooi resultaat.

Zuinige LED inbouwspots

Ga je zuinig voor LED verlichting. Kies dan voor de LED inbouwspots met ingebouwde LED verlichting of de spots waar een los LED lampje in bevestigd kan worden. Bij de spots met ingebouwd LED licht waren er twijfels of dit wel handig was omdat de complete spot vervangen moet worden wanneer de leds kapot zijn.

Bij de (eerste) fabrikanten heeft de levensduur van het LED licht zich inmiddels bewezen en kan een inbouwspot met ingebouwd LED-lampje gekocht worden. De inbouw spots zijn meestal prijstechnisch gezien interessanter.

Inbouwverlichting is veelal de basisverlichting voor in kantoor, horeca of andere woning- en bedrijfsverlichting. Wij zijn zelf enthousiast over onze collectie LED panelen. Deze geven een prettig licht en een goede lichtspreiding in de ruimte.

Wanneer je een systeemplafond hebt kan je eenvoudig de LED panelen met systeemplafond formaat plaatsen. Naast de systeemplafond verlichting hebben we ook de ronde en vierkante LED panelen in verschillende breedtes en lichtsterktes.

Rond LED paneel of downlight?

Het type licht van de downlight en het ronde LED paneel is niet zo verschillend. De keuze is voornamelijk gebaseerd op een smaakverschil qua uitstraling van de lamp.

Daarnaast heeft de downlight door de ingebouwde reflector een iets hogere lichtopbrengst per wattage dan het ronde LED paneel.

Meer inbouwverlichting

Naast de basis inbouw verlichting vind je hieronder ook:

  • Kleine inbouwspots
  • Inbouwlamp met meerdere spotjes
  • Richtbare inbouwverlichting
  • LED panelen voor hoge ruimtes